13 Ağustos 2010 Cuma

Alışveriş İçin Mağaza Önerileri

Yurtdışında ki kadar olmasa da, bebeğiniz için alışveriş yapabileceğiniz güzel mağazalar var Türkiye'de.
Kıyafet için GAP KİDS, ZARA BABY, MOTHERCARE, MARKS&SPENCER, JUJUBE, BURBERY KİDS, CHİCCO gibi birçok marka yer alıyor.
Özellikle bodyler için benim tercihim Mothercare ve Marks&Spencer. Kumaşları diğer markalara göre oldukça kaliteli. Diğer mağazalarda ise görsellik ve şirinlik adına sınırsız seçenek mevcut. Mothercare kalite ve fiyat açısından ilk tercih edilecek mağaza kesinlikle. Ancak yurtdışındaki o çok güzel modellerini Türkiye'ye getirmiyorlar ne yazık ki. Mothercare'i birçok alışveriş merkezinde bulabiliyorsunuz. Ancak benim sık alışveriş yaptığım Şaşkınbakkal mağazası en büyük olanı.

Kıyafet dışındaki ihtiyaçlar için biraz fiyat ve mağaza araştırması yapmak gerekiyor. Zira, aynı marka ürünler her yerde farklı fiyatlara satılıyor.

Bebek bakım ürünleri (emzik, biberon vs.) ve temizlik ürünleri için e-bebek ya da İrem bebe uygun fiyatlara sahip. Hem internetten, hem de mağazalarından alışveriş yapmanız mümkün. Başka yerlere gitmeye gerek yok. Bebek bezinden küvete, oyuncaktan bebek arabasına kadar herşey var.
Bebek arabası için uygun fiyata sahip bir diğer mağaza da Suadiye'deki Bebeğim Olacak mağazası. Araba fiyatları nispeten daha uygun. E-bebek de yine araba modeli ve fiyatları açısından uygun.
Bunun dışında Dastini Bebek marketleri var. Mağazaları yaygın. Bazı ürünler için oraya da bakmakta fayda var.

Fiyatlar ve satılan markalar 3 aşağı 5 yukarı aynı. Yorulmayayım derseniz, size en yakın olan mağazalardan birinden alışverişinizi yapın. Küçük emzikleri, banyo küvetini almak büyük bir zevk:)

1 yorum:

  1. Merhaba,

    Bloğunuzu hamile bir bayanın araştırıp cevapları bulabileceği harika bir şekil almış ama sanırım bebek doğduktan sonra elinizi üstünden çekmişsiniz. Bence vakit ayırmanıza değecek kadar güzel bir hale sokmuşsunuz, devam etmelisiniz.

    Benim bebek ürünleri satan Kızıltoprakta bir mağazam var. Aynı zamanda internet üzerinden de satış yapabiliyorum. Belki bebek mağazaları etiketine benim mağazamı da ekleyerek blog yazılarınızı tekrar canlandırabilirsiniz.
    Web sitemi incelerseniz ve blogunuzda yer verirseniz çok memnun olurum.
    www.ponentebaby.com

    Sevgiler,

    YanıtlaSil